Våra kurser

Kursutbudet växer!

Städkörkortet

Städkörkortet är en ny heltäckande, digital utbildning för lokalvårdare som även inkluderar yrkessvenska. Utbildningen är framtagen i samarbete med Christina Holmefalk Städutbildningar (Vamos Viajes) och kan beställas även genom städbranschen Sverige https://stadbranschensverige.se/2021/02/04/ny-medlemsnytta-stadkorkort/.

Pris: 1995 kronor för tre månader

Yrkessvenska - äldreomsorg

I kursen får man träna det grundläggande språket som används på äldreboenden. Målet är att behärska vardagsspråket på arbetsplatsen, att förstå och kunna uttala rätt.

Kursen innehåller 12 yrkesnära moduler med specifika händelser och sammanhang taget direkt från vardagen på ett äldreboende. I varje modul finns övningar för läsförståelse, uttalsträning, ordkunskap, vanliga svenska uttryck och grammatik. Många övningar har både video och ljud som man kan ta del av direkt i mobilen när man övar.

Priset för onlinekursen är 990 kr exklusive moms för 3 månader.

 

 

Yrkessvenska - lokalvård

Nu finns en kurs i yrkessvenska för lokalvårdare. I kursen får man träna det grundläggande språket som används inom lokalvårdaryrket. Målet är att den studerande ska behärska vardagsspråket på arbetsplatsen. Hur för man ett vanligt samtal med en kund eller en kollega? Vad heter de olika städredskapen och städmetoderna? Hur skriver man ett kort meddelande till kunden? Hur skriver man en avvikelse eller en felanmälan? Hur fungerar allt annat på en svensk arbetsplats? Finns det osynliga koder som man behöver känna till?

Kursen innehåller åtta olika moduler med händelser som är hämtade från vardagliga situationer på ett städföretag. I varje modul får man träna läs- och hörförståelse, ordkunskap, uttal, grammatik och vanliga svenska uttryck. Alla övningar finns lättillgängliga direkt i mobilen.

Priset för onlinekursen är 990 kr exklusive moms för 3 månader.

 

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsydda kurser som passar just din arbetsplats.

Inom exv hotell finns det behov av utbildning som blir en kombination av flera yrkesroller, exv lokalvård, kök- och restaurang.

Tveka inte att kontakta Swedish4u så sätter vi samman en kurs som passar just hos Er

Allmän kurs

Som komplement till yrkessvenskan efterfrågas också allmänna kurser i svenska språket.

I innehållet kommer det finnas övningar inom läsförståelse, ordkunskap, grammatik och uttalsträning.

 

Handledarutbildning

Swedish4u erbjuder nu efterfrågad nyhet!

Ett digitalt självstudiematerial för handledare till praktikanter eller nyanställda som inte har svenska som modersmål och behöver förbättra sina språkliga färdigheter på arbetet.

Handledarutbildningen kostar 2500 kr exklusive moms för 3 månader. Då ingår valfri kurs i yrkessvenska.

 

Språkstöd/yrkessvenska för studerande på yrkeshögskolor

En digital kurs där den studerande får utöka sitt akademiska ordförråd och förbättra sin läsförståelse. Kan kombineras med lärarledda lektioner på plats eller via Zoom. Pris enligt offert, fråga oss!

Beställ så här!

Du som arbetsgivare kan enkelt beställa tjänsten till dina anställda genom att skicka deras namn och e-postadress samt Er faktureringsadress till:
kontakt@swedish4u.se

Du som anställd eller studerande kan beställa på egen hand.

Kurstiden är alltid 3 månader.

Har du frågor, maila eller ring till oss:

kontakt@swedish4u.se

0733-784403